Sr4 ümde aldığımdan itibaren ciddi bir vibrasyon ile karşı karşıya kaldım. 4 tane servis gezdim ve sonunda neticeye ulaştım. Deneyimlerimi ilk etapta paylaşmak istedim.
Özellikle 4.500 - 6.000 devir aralığında sele altında ayak basma yerlerinde ve gidonda hatta aynaları kaybedecek kadar ciddi bir titreşim ile karşı karşıya kaldım. Fabrika dahil iki kere motoCap e bi kere mekanik motora bir kere de fabrikaya götürmeme rağmen hepsi normal dedi.
Mekanik motor gerekirse kalın yağ ile geçer ama bu motorlarda normal hiç gerek yok boşuna sana yağ değişimi yapmayım dedi.
MotoCap iki kere bıraktım varyatörü yağlamışlar ve temizlemişler sözüm ona ama birşey olmadı toplam 2 kere olmak kaydıyla 5 gün kaldı. Lakin muhtemelen bilmiyorlar ki varyatörlerimiz yağlı değil kuru olması gerekiyor. Motor bağlantıları sıktım dediler sıkılmamış. Arka debriyaj yaylar değişmiş denildi ama dokunulmamış söktüğümüzde fabrikanın işaretleri duruyordu. Varyatörü yağladıkları için bagalarımda sayelerinde çöp oldu. Her seferinde normal olduğunu bu motorun 350 CC olduğunu söylediler. En sonunda iki tane sr4 ile gittik ama hala ısrarla bi şey olmadığını söyleyip gönderdiler.
En sonunda Rabbim yolumu ZIRHLI MOTOR a düşürdü. İlk önce gerçekten sorunum olduğunu anladılar ilgilendiler. Debriyaj setim yaylar düzgün çalışmadığı için ve bu şekilde kullanıldığından dolayı ayriyeten MotoCap in ön varyatörü yağlamasından ötürü ZIRHLI MOTORUN uğraşlarıyla komple değişti. Arkasından hala titreşimin geçmediğini fark edip çözüm yoluna gidildi. Motor kulakları olması gereken tork değerlerinde değildi. Bağlantı elemanlarına loctite sürülmemişti. Motorun bütün bağlantı elemanları sökülüp loctite sürülüp olması gereken tork değerlerine getirildi. Şimdi belli belirsiz ufak bir titreşim var ama gayet makul. Muhtemelen biraz yol yapıp tekrar tork değerleri incelenecek. Bütün ZIRHLI MOTOR ekibine önce müşterisine değer verdikleri için sonra işlerini severek yaptıkları için çok teşekkür ederim. Yeni projemiz jcosta olacak. Onuda deneyimleyip burada paylaşırım.